За нас

За нас

Кои сме ние

Всичко, което трябва да знаете за нас

Имахме една мечта – да има на света козметика, която да е натурална, да има на света продукт, който да е 100% органичен, но не само. Дотук е съвсем просто. Трудното се оказа, как да направим така, че без синтетични добавки, формулите ни да “работят” – като ще е душ гел, да мие, да прави пяна, да не оставя мазно; като ще е крем за лице, да хидратира и то не само за 5 минути; като ще е масло за лице, наистина да попива, а не само така да пише на етикета; като ще е продукт за бебе, да е чист и нежен, но и ефикасен, полезен.

Много пъти чухме, че това няма да стане. Че няма как продукт без синтетика да постига резултати. Че няма как био продукт да няма синтетичен консервант. Че няма как да е 100% био. Че няма как да е с приятна текстура, в красива опаковка, с пристрастяващ аромат. Толкова много пъти чухме, как няма и не може – че накрая го направихме – със силата на природата и на отдадения ни екип от талантиливи творци, с помощта на технолози с над 30 години опит в сферата на козметиката.

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална и сертифицирана органична козметика за цялото тяло и за всички в семейството – ние сме с вас от ден 1 и занапред. Нашата козметика е базирана на ботанически и етерични масла, обогатена е с пчелен восък, висококонцентрирани билкови екстракти, витамини и естествени киселини. Формулите ни са максимално изчистени – в тях има само необходимите за ефикасността на продуктите съставки. Не използваме изкуствени консерванти, аромати, оцветители и подобрители. Правим всяка формула колкото време е нужно, колкото пъти трябва – за да стане тя не просто готова, не просто работеща, но и да доставя онова незаменимо удоволствие от грижата за кожата с красив, ароматен и галещ сетивата продукт. Козметиката не е лекарство – вярваме, че употребата й трябва да носи наслада и удовлетворение всеки ден.

Elfeya Cosmetics е подходяща за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Предлагаме серии за нашите веган приятели и за най-малките, от ден първи след раждането. Грижим се за проблемна акнеична кожа, борим се с признаците на умора, стриите, вялата и суха кожа. Предлагаме също хипоалергенни продукти, без етерични масла и без аромат – съставът им е изцяло хранителен – подходящи са за хора с реактивна и алергична кожа, деца и бременни. Всяка формула цели да разреши конкретен проблем – за да дадем на вас и вашата кожа точно това, от което се нуждаете. Нито повече, нито по-малко – кожата е огран като всеки друг – не понася нито глад, нито “преяждане”.

Ние се грижим за красотата по здравословен и природосъобразен начин. Не тестваме на животни, защото ги обичаме и закриляме. Опаковките ни са рециклируеми и винаги следим новите тенденции във формулирането, за да съхраним Планетата ни с екологично производство.

В блога ни предлагаме информация и съвети за грижата за кожата и нейните нужди в различните сезони, етапи от живота или типа кожа. В секция Съставки можете да прочете повече за любимите ни активни елементи от съдържанието на продуктите. В скеция Публикации ще намерите наши информационни книжки, статии в медиите и други. В секция Сертификати можете да свалите и видите актуалните ни документи за био продукция.

Докато вие четете това, ние подготвяме още нови козметични творения – за вас!

За нас

Нашият Екип

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

Елица Кацарска

Създател
Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

Стоян Манчоров

Търговски Директор
Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

Петя Манчорова

ПР и Mениджър клиенти
Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

Мария Кацарска

Продуктов Мениджър
Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

Христо Кацарски

Директор дизайн и опаковки
За нас

Принципи

Философията на ELFEYA Cosmetics
Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Elfeya е направена за нас и за вас – за всички, защото вярваме, че истински натуралната грижа за тялото е бъдещето на козметиката. Здравословната грижа за кожата трябва да е възможна за всеки.

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

ГРИЖИМ СЕ И ЗА ВАШИТЕ ДЕЦА

Бебешката ни серия е специално разработена за най-малките, за бременни и за такива с много чувствителна кожа – специализирана грижа от първия ден след раждането.

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

НЕ ХАРЕСВАМЕ СИНТЕТИКАТА!

Не добавяме химия в продуктите ни. Козметиката ни съдържа масла с естествени консервиращи свойства, поради което не се налага да използваме синтетични консерванти или подобрители.

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

ДО 100% КОНЦЕНТРАЦИЯ НА АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Формулте ни са с максимална концентрация на активни съставки, за да генерират най-добри резултати в най-кратък срок – видимо подобрение на кожата и моментален благотворен ефект.

Разгледайте серията ни серуми за лице и балсами за тяло – 100% концентрирани – без добавена вода!

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

ВЕГАН ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Създали сме продукти и за нашите веган приятели – не съдържат животински съставки, пчелен восък и не са тествани на животни.

Разлгедайте секция серуми за лице и душ гелове.

Elfeya Cosmetics предлага 100% натурална козметика

БЕЗ ПОВЕЧЕ ОТ НУЖНОТО

Кожата има конкретни нужди и излишното й третиране води до влошаване на състоянието й и създаване на придобити алергии и непоносимости. Продуктите ни са насочени към специфичните нужди и са без излишни агресивни съставки.

Опознайте кожата си и не я товарете с повече от това, от което се нуждае!